top of page

CO NABÍDNEME PRO SEZÓNU 2019

Po premiéře hlavní novinky, technologiemi nabitého modelu Pulsion, se podívejme, co dalšího nejstarší výrobce skútru na světě připravil pro tento rok.




NOVÉ 50 CCM DVOUTAKTNÍ MOTORY


Společnost Peugeot Motocycles zařadila do nabídky znovu skútry s dvoutaktními motory o objemu 50 ccm, které splňují normu Euro 4.

Byla vyladěna harmonie pro poměr vzduchu a paliva, aby se minimalizovaly emise znečišťujících látek a snížila spotřeba paliva o 20 % ***.

2-takt nebo 4-takt? Každý motor má své vlastní výhody, takže volba je na vás!


Jsme rádi, že můžeme představit náš nový sortiment motorů o kubatuře 50ccm. Peugeot Motocycles čerpá ze 120ti let vývoje, zkušeností a technologických inovací, které nyní více než kdy jindy formují budoucnost městské mobility.

Váš dvoukolový skútr Peugeot bude vaším společníkem pro život ve městě, který vám udrží vaše tempo a umožní vám znovu objevit vaše město a zároveň uchopit každou příležitost. Vždy v pohybu, sám nebo s příjezdem, ve dne nebo v noci, v létě nebo v zimě, žít život naplno tím, že využije vše, co město nabízí.

Jako jeden z mála výrobců bude Peugeot od roku 2019 znovu nabízet 50 ccm modely s dvoutaktními motory, které stále jsou velice oblíbené pro svůj výkon a nezaměnitelný zvuk. Dvoutaktní padesátky s přímým vstřikováním budou dostupné v modelových řadách Kisbee, Streetzone, Speedfight, Citystar a Django. Pro patnáctileté držitele řidičského oprávnění AM jde o vítanou zprávu! Nejlevnější 50 ccm 2T model Kisbee Active začíná na 42.900 CZK. Samozřejmostí je plnění emisní normy Euro 4.

NOVÉ BAREVNÉ KOMBINACE

S barevným provedením si výrobce pohrál u všech modelů. Zřejmě nejvýraznější změnou je přepracovaná modelová řada Django, kde přibyly dva nové přírůstky s označením Blue a Red. Jde o velice líbivé barevné kombinace, které tomuto retro skútru dodávají moderní nádech. Specialitou těchto kombinací jsou černá kola vybavená systémem ABS a závodní bílé pruhy.




44 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page