top of page

HLAVNÍ NOVINKA ROKU 2019? Peugeot PULSION!

V sezóně 2019 se můžeme těšit na žhavou novinku od Peugeotu, která odstartuje novou kategorii skútrů s názvem Urban GT. Model Pulsion nabídne svěží vzhled sportovního ražení, který však nezapomíná ani na pohodlí jezdce, výkonný motor a moderní technologie. Seznamte se blíže!


Peugeot Pulsion 2019 skutrypraha cz

Výkonem 10,6 kW a kroutícím momentem 11,9 Nm při 7.000 otáčkách bude model Pulsion splňovat požadavky i pro náročného zákazníka!




Srdcem Pulsionu je již známý PeugeotPowerMotion® 125i, který disponuje výkonem 10,6 kW, což je téměř hraniční hodnota, kterou můžete řídit s "béčkem".

Slušný je kroutící moment, který hlásá hodnotu 11,9 Nm při 7 000 otáčkách. 

Jenže moderní doba si žádá nejen moderní motor, ale i futuristický jezdecký zážitek. Pulsion nezůstává pozadu ani v tomto ohledu, s jezdcem komunikuje přes plně digitální barevnou přístrojovou desku, kam si můžete promítat i údaje z připojeného mobilního telefonu přes rozhraní i-Connect®, která našla inspiraci v i-Cockpit systému, který najdeme v současné automobilové řadě Peugeot.

Z automobilů Peugeot si Pulsion bere také obrácený otáčkoměr známý z modelu 308, design zadních LED světel podle modelu 508 a DNA značky Peugeot odpovídá i styl přední masky. Do Pulsionu se dostalo i bezkontaktní klíček s funkcí Find Me. Z toho samého modelu si Pulsion bere i výškově nastavitelný větrný štít.

Společně s velkým úložným prostorem, kam se vjede jedna integrální a jedna malá jet přilba, a již zmíněným výkonným motorem je kandidátem na nejvyspělejší 125 ccm skútr roku 2019!


SYSTÉM I-CONNECT®

Značka Peugeot Motocycles vyvinula na základě systému i-Cockpit známého z automobilů Peugeot svůj vlastní systém s názvem i-Connect®. Ten dokáže jezdci pohodlně zprostředkovat informace nejen o skútru, ale díky spárování s vaším smarphonem za pomoci speciální aplikace také příchozí upozornění a GPS navigaci. Ovládání systému je řešeno pomocí ergonomického otočného kolečka na řídítku. Takový uživatelský zážitek funguje u nejmodernějších automobilů, u skútru s kubaturou 125 ccm rozhodně není běžný! ;-)

Moderní technologie známé ze světa automobilů najdeme i v segmentu bezpečnosti. Denní svícení nabízí Peugeot Motocycles jako první jednostopý výrobce. Dále zde najdeme ABS s kombinaci s SBC® a automatické rozsvícení výstražných světel při prudkém brzdění. Pulsion bude dostupný na jaře 2019, a to v provedeních Active, Allure a RS. Provedení Allure jako součást základní výbavy nabídne plotnu pro montáž kufru, zakrytá řídítka a vysoký větrný štít s výškovým nastavením. Barevné varianty budou Red Ultimate a Shining Titanium. Provedení RS pak cílí na zákazníky hledající sportovní design. Nabídne nízký větrný štít, odkrytá řídítka a dvoubarevné provedení Midnight Blue / Snow White a Mat Black / Shining Titanium, oboje s estetickými RS doplňky.


Jak hodně je Pulsion povedený se můžete sami přesvědčit na našem showroomu.


Kompletní technická data a modely si jsou tady.




98 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page