top of page

DJANGO vs. VESPA

Skútry Vespa se staly kultem se silnou fanouškovskou základnou. Do stejné kategorie patří i Django, který v mnoha ohledech nabízí lepší parametry. Jaké jsou hlavní rozdíly mezi těmito dvěma soupeři? 




Pro koho je Django?

Muži a ženy, kteří mají rádi klasický vzhled a kteří ocení tradici značky Peugeot.Lidé, kteří chtějí jezdit po městě na skútru a vyčnívat z davu. Pro všechny, kteří nemohou odolat pokušení, mít retro skútra s moderním a technicky vyspělými doplňky.

- Vespa je plechová, prý to je lepší, je to tak?

Záleží na vkusu. Náklady na opravy plechových částí karoserie jsou mnohem vyšší jak u plastových, a to až o 30 %.


- Vespa Primavera a Vespa GTS mají ABS Django je vybaveno bezpečným a uživatelsky přívětivým systémem SBC, kdy brzdíte oběma brzdami zároveň. Django je k dostání i ve verzi ABS



- Vespa má USB konektor Django taky. Django má 12V zásuvku, umístěnou v uzamykatelné přihrádce, kde si můžete dobít svůj telefon jednoduše a rychle s USB adaptérem.


- Vespa je legenda na kolech Peugeot byl první. Peugeot je nejstarší značka jednostopých vozidel. Je to legenda sama o sobě. Příběh plný inovací, budování know how a 120 let historie tvrdé práce.


Jaký motor pohání Django?

EasyMotion (euro4, s elektronickým vstříkováním), vzduchem chlazený, o výkonu 7,5 kW při 8.500 ot. / min. Motor je navržen pro městský provoz, takže rychlý rozjezd a velmi dobrou akceleraci.

Vespa GTS je chlazená vodou

Srovnávejme odpovídající konkurenci. Primavera x Django. Nikdo o skútru Django neprohlašuje, že je to GTS ;-). Cena Vespy GTS je daleko vyšší a velikost skútru je také někde jinde.


Co je nového u modelů 2019?

Nové úžasné barvy, EasyMotion motor, ABS brzdný systém... podívejte se ZDE.



495 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page