top of page

120 let historie, zkušeností a vývoje

Nejstarší značka motorizovaných dvoukolových vozidel na světě, která se nachází v téměř 70 zemích s 3 000 prodejními místy, je Peugeot klíčový hráč na trhu.


Podívejte se na dechberoucí video 120 let vývoje:




120 let vývoje

Vedený duchu hospodářské soutěže (Moto Grand Prix v Monze v roce 1923 a získala několik světových rekordů), Peugeot Motocykly vyvinuli více než 120 let ikonických modelů , které určovaly historii (Peugeot 103 nebo S55), zatímco rozvojové pilíře její budoucí mobility , zejména prostřednictvím své nové generace elektrických jednostopých vozidel. Svědčí o své inovační kultuře , značka stále dokazuje, že je průkopníkem v oblasti elektrické mobility s uvedením prvního plně integrovaného a digitálního řešení na trhu: Peugeot 2.0 e-poháněný společností GenZe .

Toto výročí je příležitostí upozornit na nejnovější generaci skútrů, které je známkou úspěchu dnes jako nový Peugeot metropole , svým inovativním návrhem na třech kolech, kterými se výrazně mění mobilitu tím, že poskytuje větší bezpečnost a z užitečných technologií . Druhá generace tohoto ikonického modelu, který byl přímo inspirován automobily značky Peugeot a byl vyroben ve Francii, byl zahájen počátkem roku 2017.

Peugeot Motocykly i nadále obnovovat a inovovat, nabízející 2018 line-up se skládá z 11 nových barev a animace , 3 speciální edice a exkluzivní prototypu Django 120 starý let Narozeniny  :

Rozsah 125 ccm: po úspěšné zvládnutí přechodu Euro4 v roce 2017, Peugeot Motocykly nadále zlepšuje bezpečnost své řady 125 ccm dokončování standardizace ABS včetně Djanga (s výjimkou dědictví pohledu) po Peugeot Belville a CityStar PowerMotion®.Nový Peugeot Belville : Nedávno vstoupil do segmentu velkých kol, tento skútr kombinuje styl a komfort. Jedná se o první vozidlo Peugeot Motocycles, které je vybaveno motorem SmartControl 125ccm navrženým inženýry Peugeot Motocycles ve Franche-Comté. Tento systém ABS spolu s pneumatikami Peugeot Belville a dvěma nastavitelnými tlumiči nárazů poskytuje vysoký stupeň celkového pohodlí jak z hlediska tlumení , tak i manipulace a manipulace .Nový Peugeot Speed


fight je představen v nové verzi 125cc , která je vybavena motorem SmartMotion®, který oslavuje 4. generaci tohoto skútru. Peugeot Motocycles neskrývá svou chuť na výkon, sport a styl!

Na podporu strategie upmarket a internacionalizace značky, obohacené Peugeot Motocykly 120 let CRM a vytvoří nový zážitek „digi-fyzikální“, prostřednictvím nové koncepce místě prodeje .

V tomto smyslu představuje společnost Peugeot Motocycles novou identitu, která živí tento stávající vztah a inspiruje obnovený značkový slib. Tento nový koncept je založen na moderním a současném designu, který zdůrazňuje značku a její hodnoty.

 

Snadná adaptace a přizpůsobivost různým modelům distribuce bude vyvíjena v roce 2018.

88 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page